Liikunnanohjauksen perustutkinto monimuoto-opiskeluna Pajulahdessa

Haluatko työksesi innostaa ja ohjata ihmisiä liikkumaan? Sopiiko elämäntilanteeseesi parhaiten opiskelun joustava yhdistäminen arkeen ja työhön? Tule opiskelemaan liikunnanohjauksen perustutkinnon…

Haluatko työksesi innostaa ja ohjata ihmisiä liikkumaan? Sopiiko elämäntilanteeseesi parhaiten opiskelun joustava yhdistäminen arkeen ja työhön? Tule opiskelemaan liikunnanohjauksen perustutkinnon monimuotokoulutukseen Pajulahteen!

Liikunnanohjauksen perustutkinnon monimuotoryhmä käynnistyy Pajulahdessa syyskuussa 2024. Koulutus sisältää lähiopintoja Pajulahden kampuksella, ryhmätyöskentelyä, itsenäistä opiskelua ja työpaikalla oppimista. Opinnot antavat monipuoliset valmiudet työllistyä liikunta-alalle käytännön liikunnanohjaustehtäviin. Opintojen aikana opiskelijoilla on mahdollisuus kansainväliseen opintojaksoon ja väyläopintoihin ammattikorkeakoulussa. Koulutus kestää noin kaksi vuotta.

Lähipäivät järjestetään kerran kuukaudessa Pajulahdessa. Kuukausittain on kolme lähipäivää, tiistaista torstaihin. Valinnaisten opintojen lähipäivät järjestetään valinnaisjaksojen yhteydessä erikseen. Opiskelijoilla on lähipäivinä mahdollisuus majoittua ja ruokailla (aamupala, lounas ja päivällinen) maksutta Pajulahdessa.

Monimuotokoulutus on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on vähintään toisen asteen tutkinto (lukio tai ammatillinen tutkinto) suoritettuna ja joilla on hyvät valmiudet itsenäiseen opiskeluun.

Haku koulutukseen on auki, HAE TÄSTÄ. Opiskelijavalinta tapahtuu hakemuksen ja valintahaastattelun perusteella. Kaikki hakukelpoiset hakijat kutsutaan haastatteluun kevään aikana.

Opinnot voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jos opiskelijalla on tiedossa soveltuva työpaikka.

Tutustu liikunnanohjauksen perustutkintoon TÄÄLTÄ

Lisätiedot: opintotoimisto@urheilupisto3k.fi

Jaa somessa: