Valmennuksen erikoisammattitutkinto käynnistyy Urheassa syksyllä 2024

Valmennuksen johtajille, kehittäjille ja kansainvälisissä toimintaympäristöissä valmentaville tarkoitettu valmennuksen erikoisammattitutkinto käynnistyy Urhean kampuksella 2.9.2024. Koulutus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitumiseen eri…

Valmennuksen johtajille, kehittäjille ja kansainvälisissä toimintaympäristöissä valmentaville tarkoitettu valmennuksen erikoisammattitutkinto käynnistyy Urhean kampuksella 2.9.2024. Koulutus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitumiseen eri lajien ja urheilun eri toimintaympäristöistä tulevien opiskelijoiden kesken.

Koulutuksessa hyödynnetään Urhean modernia oppimisympäristöä ja Kolmen kampuksen urheiluopiston monipuolista asiantuntijaverkostoa. Uudenlainen toteutustapa yhdistää entistä paremmin lähiopetuksen ja työssäoppimisen. Ryhmä kokoontuu keskimäärin kahden viikoin välein maanantaisin klo 9.30–17.00 Urhean tiloissa tai eri valmennuksen ja johtamisen toimintaympäristöissä. Opiskelijoilla on opintojen aikana mahdollisuus osallistua alan seminaareihin sekä suorittaa kansainvälinen opintojakso. Koulutus kestää noin 1,5 vuotta.

Koulutus antaa valmiudet toimia menestyksekkäästi valmennuksen johtajana ja kehittäjänä muuttuvassa urheilun toimintaympäristössä, jossa vaaditaan monipuolista osaamista ja kykyä sopeutua uusiin haasteisiin. Yksi tutkinnon keskeisistä elementeistä on mahdollisuus toteuttaa omia toimintaa kehittäviä hankkeita.

Tule mukaan kehittämään osaamistasi ja rakentamaan verkostoja, jotka avaavat uusia ovia ja luovat mahdollisuuksia tulevaisuuden yhteistyölle!

Haku koulutukseen on avoinna: HAE NYT

Lisätiedot:

Pulmu Puonti, pulmu.puonti@urheiluopisto3k.fi, 040-0672500

Pekka Kainulainen, pekka.kainulainen@urheiluopisto3k.fi, 044-7755345

Jaa somessa: