Opiskelijalle

ruokailu ja majoitus

Pajulahden ja Kisakallion kampuksilla opiskellaan liikunnanohjauksen perustutkintoa sisäoppilaitosmuotoisesti. Sisäoppilaitosmuotoiseen opiskeluun kuuluu lähiopetuspäivinä maksuton majoitus täysihoidolla. Täysihoito tarkoittaa kolmea ateriaa päivässä (aamupala, lounas, päivällinen). Opistotasoinen majoitus tapahtuu pääsääntöisesti 2-3 hengen huoneissa. Opistojen asuntoloissa on yövalvonta. Kisakallion kampuksella toimii asuntolaohjaaja.

Helsingin kampuksen liikunnanohjauksen perustutkinnon päiväopiskelijoilla on mahdollisuus maksuttomaan lounaaseen koulupäivien aikana. Kampuksen opiskelijoilla on mahdollisuus hakea HOAS:n opiskelija-asuntoa.

Ammattitutkintojen opiskelijat ja oppisopimusopiskelijat voivat ruokailla Kolmen kampuksen urheiluopiston kampuksilla lähiopetuspäivinä opiskelijahintaan. Ammattitutkintojen opiskelijoilla ja oppisopimusopiskelijoilla on mahdollisuus opiskelijahintaiseen majoitukseen Pajulahden ja Kisakallion kampuksilla.

Pajulahden kampuksella on tarjolla vuokra-asumista asuntolahotellissa. Asuntolassa on vuokrattavana kahden hengen huoneita. Kaikki tilat ovat esteettömiä ja moderneja. Voit vuokrata asunnon puoliksi tai kokonaan itsellesi opiskelukuukausien ajaksi.

Hinnat:

290 € kahden henkilön huone

550 € yhden henkilön huone

Asuntoon voi hakea Kelan opiskelijan asumistukea.

vapaa-ajan toiminta

Pajulahden ja Kisakallion kampuksilla opiskelijoilla on mahdollisuus vapaa-aikanaan käyttää opistojen liikuntatiloja maksutta. Kolmen kampuksen urheiluopistossa toimii opiskelijakunta, joka järjestää opiskelijoille vapaa-ajan toimintaa. Opiskelijat osallistuvat aktiivisesti SAKU ry:n järjestämään toimintaan. Kisakallion kampuksella asuntolaohjaaja tukee opiskelijoiden vapaa-ajan toimintaa.

opiskeluhuolto

Opiskeluhuollolla edistetään opiskelijoiden ja opiskeluyhteisön hyvinvointia ja turvallisuutta. Opiskeluhuolto on kaikkien oppilaitoksissa työskentelevien ja opiskeluhuoltopalveluista vastaavien viranomaisten ja työntekijöiden tehtävä. Ensisijainen vastuu opiskeluyhteisön hyvinvoinnista on oppilaitoksen henkilökunnalla.

Perustutkinnon opiskelijoilla on oikeus opiskeluterveydenhuoltoon ja psykologi- ja kuraattoripalveluihin.

Kolmen kampuksen urheiluopisto toteuttaa opiskeluhuoltoa yhteistyössä kampusten sijaintikuntien hyvinvointialueiden kanssa (Helsingin hyvinvointialue, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Päijät-Hämeen hyvinvointialue).

Kustannukset

PERUSTUTKINTOA SUORITTAVA OPISKELIJA
Liikunnanohjauksen perustutkinnon opetus ja ohjaus on opiskelijalle maksutonta. Oppivelvollisille opiskelijoille maksuttomia ovat myös opetuksessa tarvittavat materiaalit ja välineet. Henkilökohtaiset urheiluvaatteet ja -välineet eivät sisälly maksuttomuuden piiriin.

AMMATTITUTKINTOA SUORITTAVA OPISKELIJA

Ammattitutkinnot ovat opiskelijalle maksullisia.

  • LAT / VAT – tutkinto 1750-1800 euroa + majoitus, ruokailu
  • VeAT – tutkinto 2200 euroa + majoitus, ruokailu

Saapuminen ja pysäköinti

Pajulahteen on julkinen liikenne. Pajulahteen voi myös kulkea omalla henkilöautolla tai kimppakyydillä. Pysäköinti on maksutonta ja pysäköintipaikkoja löytyy runsaasti.

Opiskelijoille järjestetään kuljetus Lohjan linja-autoasemalta Kisakallioon maanantaisin ja paluu perjantaisin. Kahden tutkinnon lukio-opintoja suorittaville järjestetään maanantaisin kuljetus lukiolta Kisakallioon. Kuljetus on maksullinen. Vaihtoehtoisesti Kisakallioon kuljetaan omalla henkilöautolla tai kimppakyydillä. Opiskelijoiden pysäköintipaikat sijaitsevat Koivupihan parkkialueella. Pysäköinti on maksutonta.

Helsingin Urhean kampukselle kannustamme saapumaan julkisilla/pyörällä/kävellen. Jos kuitenkin tulet autolla, lähin pysäköintialue on Mäkelänrinteen Uintikeskuksella, Mäkelänkatu 49. Pysäköinti on maksullista.