Kansainvälinen toiminta

Kansainvälisyys kolmella kampuksella

Kehitämme osaamistamme ja toimimme aktiivisesti liikunta-alan verkostoissa kansallisesti ja kansainvälisesti. Kolmella kampuksella kansainvälisyys tarkoittaa esimerkiksi opiskelijavaihtoa, opettajavaihtoa, osaamisen tuontia kampuksille ja vientiä Eurooppaan.

Euroopan unionin osarahoittama (Erasmus+)

Kansainvälinen toiminta on myös kielitaidon kasvamista, kulttuuriosaamista ja kokemuksia, asioita, joita ei voi rahassa mitata.

Kansainvälisyys on olennainen osa liikunta-alan opintoja Kolmen kampuksen urheiluopistossa ja sitä edistetään erilaisten kansainvälisten työelämäprojektien kautta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kotimaassa olemme esimerkiksi toimineet opiskelijoiden kanssa joukkuevoimistelu EM-kilpailuissa vapaaehtoisina suorittamassa liikuntatapahtuman tutkinnonosaa ja kansainvälisesti opiskelijallemme osallistuvat vuosittain kahden viikon Sports carousel kokonaisuuteen, joka järjestetään samanaikaisesti neljässä eri kumppanioppilaitoksessa.


Kolmen kampuksen urheiluopistolla on aktiivisia kansainvälisiä yhteistyökumppaneita, jotka lähettävät opiskelijoita ja henkilökuntaa vierailuille eri kampuksillemme. Näiden vierailujen avulla opiskelijoilla ja henkilökunnalla on erinomainen tilaisuus laajentaa verkostojaan ja löytää uusia mahdollisuuksia työllistymiseen tai jatko-opintoihin Euroopassa.

Kansainväliset kohteet

Voit olla toteuttamassa kansainvälisiä tapahtumia Kolmella kampuksella tai lähteä opiskelemaan tai työssä oppimaan Espanjaan, Hollantiin, Irlantiin, Saksaan tai Yhdysvaltoihin. Oppimistasi asioista on sinulle hyötyä työpaikan löytämisessä valmistumisesi jälkeen, päätitpä sitten jäädä Suomeen tai suunnata ulkomaille.

Opiskelija- ja opettajaLIIKKUVUUS

Kolmen kampuksen urheiluopisto on Erasmus+ akkreditoitu organisaatio. Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle on Euroopan Unionin vaihto- ja yhteistyöohjelma vuoteen 2027.

Oppitunneilla voi olla mukana ulkomaalaisia opiskelijoita ja opiskelukieli on englanti. Liikunta-alan opintoja on mahdollista opiskella toisessa maassa joko oppilaitoksessa tai työharjoittelujaksolla.

KOKEMUKSIA LIIKKUVUUDESTA

Potsdam, Saksa 3/2024