Koulutus

Kolmen kampuksen urheiluopisto on Suomen suurin liikunta-alan ammatillista koulutusta tarjoava oppilaitos. Kolmen kampuksen urheiluopisto kouluttaa osaajia kehittämään liikuntakulttuuria ja lisäämään hyvinvointia yhteiskunnassa.

Ammatillinen koulutus

Kolmen kampuksen urheiluopisto kuuluu ainutlaatuiseen suomalaiseen urheiluopistojen verkostoon. Koulutuksemme ulottuu kaiken ikäisiin ihmisiin, mutta erityisen lähellä sydäntämme ovat lapset ja nuoret

Koulutus urheiluopistolla jakautuu ammatilliseen koulutukseen ja täydennyskoulutukseen. Olemme myös aktiivinen toimija kansainvälisillä kentillä. Opettajamme, valmentajamme ja ohjaajamme ovat koulutettuja ammattilaisia.

Oppisopimuskoulutus

Kolmen kampuksen urheiluopistolla koulutuksen voi suorittaa oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutus on määräaikaiseen työsuhteeseen perustuvaa ammatillista koulutusta, jossa työnantaja kouluttaa työntekijän – uuden tai jo töissä olevan.

kansainvälinen toiminta

Kehitämme osaamistamme ja toimimme aktiivisesti liikunta-alan verkostoissa kansallisesti ja kansainvälisesti. Kolmella kampuksella kansainvälisyys tarkoittaa esimerkiksi opiskelijavaihtoa, opettajavaihtoa, osaamisen tuontia kampuksille ja vientiä Eurooppaan.

Kolmen kampuksen urheiluopisto on Erasmus+ akkreditoitu organisaatio. Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle on Euroopan Unionin vaihto- ja yhteistyöohjelma vuoteen 2027.

Hakuopas

Haetko koulutukseen?

Hakuoppaan kautta löydät hakuajat ja -ohjeet