Kampukset

Kolmen Kampuksen sijainnit Suomen kartalla

Kolmen Kampuksen Urheiluopisto aloitti toimintansa 1.1.2023, kun Kisakallion Urheiluopiston ja Liikuntakeskus Pajulahden ammatilliset koulutukset yhdistyivät.

Kolmen kampuksen urheiluopisto järjestää koulutusta Kisakallion kampuksella Lohjalla, Pajulahden kampuksella Lahden Nastolassa ja Urhean Mäkelänrinteen kampuksella Helsingissä.

Opiskelija voi hakeutua suorittamaan opintojaan haluamalleen kampukselle. Joissain koulutuksissa opiskelijalla on mahdollisuus opintojensa aikana opiskella useammalla kampuksella.

Kisakallion Urheiluopiston ilmakuva

KisakallioN URHEILUOPISTO, LOHJA

Kisakallion Urheiluopisto kuuluu urheiluopistojen verkostoon. Urheiluopistona Kisakallio jakaa liikunta-alan osaamista erilaisten koulutusten ja valmennusten myötä. Koulutuksemme ulottuu kaikenikäisiin ihmisiin, mutta erityisen lähellä sydäntämme ovat lapset ja nuoret.

Kisakallion logo

Kaarina Karin tie 4,
08360 LOHJA

Pajulahden urheiluopiston ilmakuva

Liikuntakeskus Pajulahti, LAHTI

Liikuntakeskus Pajulahti on Lahden Nastolassa toimiva urheiluopisto ja vapaa-ajan liikuntakeskus. Sen toiminta jakautuu urheiluvalmennukseen, liikuntakoulutukseen, vapaa-ajan palveluihin sekä yritys- ja ryhmäpalveluihin. Pajulahdessa on järjestetty liikunnan alan koulutusta vuodesta 1950.

Pajulahden alue järven rannalla luonnon keskellä, monipuoliset liikuntatilat sekä kansainvälisen tason valmennuskeskustoiminta luovat ainutlaatuisen oppimisympäristön.

Pajulahden logo

Pajulahdentie 167
15560 NASTOLA

Urhea kampuksen ilmakuva

Urhean kampus, helsinki

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea on yhteistyöverkosto nuorille, huipulle tähtääville ja jo kansainvälisellä huipulla oleville urheilijoille. Urhea on Suomen Olympiakomitean hyväksymä virallinen urheiluakatemia,

joka toimii kiinteässä yhteistyössä Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön kanssa. Urhean yhteydessä toimii kesä- ja jäälajeihin painottava Olympiavalmennuskeskus Helsinki.

Kampuksella toimii myös Mäkelänrinteen urheilulukio.

Mäkelänkatu 47

00550 Helsinki

kampuksemme kartalla

Hakuopas

Haluatko opiskelemaan?

Hakuoppaan kautta löydät hakuajat ja -ohjeet Kolmen Kampuksen Urheiluopiston tutkinnoille