Liikunnanohjauksen perustutkinnon yhteishaku alkaa 20.2.2024

Pidätkö liikunnasta ja ihmisten kanssa toimimisesta? Haluaisitko työksesi innostaa ja ohjata ihmisiä liikkumaan, toimia urheiluvalmennuksen parissa tai järjestää elämyksellisiä liikuntatapahtumia?Hae…

Pidätkö liikunnasta ja ihmisten kanssa toimimisesta? Haluaisitko työksesi innostaa ja ohjata ihmisiä liikkumaan, toimia urheiluvalmennuksen parissa tai järjestää elämyksellisiä liikuntatapahtumia?
Hae opiskelemaan liikunnanohjauksen perustutkintoa!

Yhteishaku on tarkoitettu peruskoulun päättäville hakijoille ja hakijoille, joilla ei vielä ole toisen asteen tutkintoa.
Yhteishaun hakuaika on 20.2.–19.3.2024. Opinnot alkavat elokuussa 2024.
Haku tapahtuu opintopolussa: www.opintopolku.fi

Kolmen kampuksen urheiluopistolla on yhteishaussa kolme hakukohdetta Liikunnanohjauksen perustutkinnolle:
Liikuntakeskus Pajulahden kampus, 40 aloituspaikkaa
Kisakallion Urheiluopiston kampus, 40 aloituspaikkaa
Kolmen kampuksen koulutus, Helsinki, 20 aloituspaikkaa

Pajulahden ja Kisakallion kampuksilla opiskellaan liikunnanohjauksen perustutkintoa sisäoppilaitosmuotoisesti. Opiskeluun kuuluu lähiopetuspäivinä maksuton majoitus täysihoidolla ja mahdollisuus vapaa-ajalla liikkua urheiluopistojen mahtavissa liikuntaolosuhteissa. Kisakallion kampuksella opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto, eli liikunnanohjauksen perustutkinto ja ylioppilastutkinto samaan aikaan. Lukio-opinnot antavat hyvät lisävalmiudet jatko-opintoihin. Pajulahden kampuksella opiskelijalla on erinomaiset mahdollisuudet yhdistää opiskelu tavoitteelliseen urheiluun ja valmentautumiseen oman lajinsa parissa.

Helsingin kampuksella opinnot toteutetaan päiväopintoina Urhean upeissa tiloissa. Opiskelijoilla on mahdollisuus hakea HOAS:n opiskelija-asuntoa.

Opiskelu on käytännönläheistä, toiminnallista, liikunnallista ja sisältää paljon yhdessä tekemistä. Opiskelijat harjoittelevat liikunnan ohjaamista aitojen asiakkaiden kanssa ja ovat mukana kampuksilla järjestettävissä liikunta- ja urheilutapahtumissa. Opettajat ovat ammattitaitoisia, innostavia ja välittäviä. Opiskelijat saavat ammattitaidon lisäksi elinikäisiä ystäviä ja kokemuksen liikunnalliseen yhteisöön kuulumisesta.

Tutustu liikunnanohjauksen perustutkintoon TÄSTÄ

Lisätiedot: opintotoimisto@urheiluopisto3k.fi

Jaa somessa: