Uusia ajatuksia harjoitteluun

Teemu Ahonen suoritti valmentajan ammattitutkinnon Kisakallion kampuksella. Koulutuksessa oli mukana 25 valmentajaa useista eri lajeista.  – Monen eri lajin valmentajan…

Teemu Ahonen suoritti valmentajan ammattitutkinnon Kisakallion kampuksella. Koulutuksessa oli mukana 25 valmentajaa useista eri lajeista. 

– Monen eri lajin valmentajan kanssa yhdessä opiskelu on antanut mahtavia uusia ideoita ja out of the box -ajatuksia valmentamiseen ja erityisesti oheisharjoitteluun. Se on ollut koko koulutuksen suola. Opiskelukavereista on saanut erittäin hyvää vertaistukea toisten auttaminen ja yhteys on ollut huippua.

Valmentajan ammattitutkinnon opiskelijat ovat jo työelämässä mukana ja elävät valmentajan arkea. Teemulla arki on erityisen mielenkiintoista, koska hän valmentaa kahta lajia; jääkiekkoa ja kamppailulajeja.

– Koulutuksen sisältö on auttanut valmentajan työssä. Isoin asia on ollut omien organisointitaitojen kehittyminen. Nykyään teen paljon paremmin suunnittelua ja muistiinpanoja. Se on auttanut paljon työtehtävissä. Opiskelu on myös vahvistanut luottamusta omaan osaamiseen ja tuonut varmuutta valmentamiseen. 

Teemu Ahonen 
Valmentajan ammattitutkinto 
Kisakallio, Lohja

Jaa somessa: