1.1.2023 Liikuntakeskus Pajulahden ja Kisakallion urheiluopiston ammatilliset koulutukset yhdistyvät

Uusi koulutuksen järjestäjä on Kolmen kampuksen urheiluopisto oy, jonka omistavat Kisakalliosäätiö ja Valtakunnallinen valmennus- ja liikuntakeskus oy (Pajulahti). Kolmen Kampuksen…

Uusi koulutuksen järjestäjä on Kolmen kampuksen urheiluopisto oy, jonka omistavat Kisakalliosäätiö ja Valtakunnallinen valmennus- ja liikuntakeskus oy (Pajulahti). Kolmen Kampuksen Urheiluopisto on Kisakallion ja Pajulahden urheiluopistojen ammatillisten koulutusten yhteenliittymä, jonka tehtävänä on järjestää ammatillista liikunta-alan koulutusta.

Kolmen kampuksen urheiluopisto on Suomen suurin liikunta-alan ammatillista koulutusta tarjoava oppilaitos.

Opiskelijan näkökulmasta jo opiskelijaksi valittujen opiskelijoiden opiskelun arki ei muutu

Yhdistyminen mahdollistaa opiskelijoillemme monipuolisuutta ja uusia mahdollisuuksia opiskella. Muutokset tulevat koskemaan Wilman tunnuksia ja käyttöä. Tästä toimintaohjeet ovat tässä viestissä.

Keväällä yhteishaussa hakeutuville sen sijaan tulee muutoksia

Uusi hakukohde on Kolmen kampuksen urheiluopisto, jolla on kolme toimipistettä. Liikunnanohjauksen perustutkintoon voi yhteishaussa hakeutua edelleen Liikuntakeskus Pajulahteen tai Kisakallion Urheiluopistoon. Uutena vaihtoehtona on hakeutua opiskelemaan Helsinkiin, jolloin opiskelua toteutetaan opiskelusuunnitelman mukaisesti Helsingissä, Kisakalliossa Lohjalla sekä Pajulahdessa Lahdessa.

Wilman osoite muuttuu pian – käyttäjätunnukset hiukan myöhemmin


Kisakallion ja Pajulahden Wilma-ohjelmistot yhdistyvät joulukuussa. Muutoksen myötä Wilmoissa on käyttökatko 7.-9.12. Wilma on jälleen käytössä 10.12. , mutta uudessa osoitteessa https://urheiluopisto3k.inschool.fi Wilmaa käytetään kuitenkin vanhoilla tunnuksilla. Tunnukset vaihtuvat hiukan myöhemmin. Uudet tunnukset lähetetään Wilma-viestinä ennen joulua ja ne otetaan käyttöön vuoden vaihteessa.

Jaa somessa: