Kolmen kampuksen urheiluopiston organisaatio ja vastuuhenkilöt 

Tiedote 11.1.2023  Kolmen Kampuksen Urheiluopisto on Kisakallion ja Pajulahden urheiluopistojen ammatillisten koulutusten yhteenliittymä, jonka tehtävänä on järjestää ammatillista liikunta-alan koulutusta….

Tiedote 11.1.2023 

Kolmen Kampuksen Urheiluopisto on Kisakallion ja Pajulahden urheiluopistojen ammatillisten koulutusten yhteenliittymä, jonka tehtävänä on järjestää ammatillista liikunta-alan koulutusta. Urheiluopiston omistavat Kisakalliosäätiö ja Valtakunnallinen valmennus- ja liikuntakeskus oy (Pajulahti). Ammatillisen koulutuksen johtokuntana toimii urheiluopiston hallitus. Hallitus koostuu Pajulahden ja Kisakallion edustajista ja sen puheenjohtajana toimii Jukka Hako. 

Kolmen kampuksen urheiluopiston johtoryhmä muodostuu toimitusjohtajasta, rehtorista ja kehitysjohtajasta. Toimitusjohtaja Asko Härkönen vastaa urheiluopiston taloudesta ja hallinnosta. Rehtori Marjukka Tiainen vastaa ammatillisen koulutuksen toteutuksesta ja henkilöstöasioista. Kehitysjohtaja Pauliina Hyvönen vastaa kehittämis- ja hanketoiminnasta. 

Urheiluopiston jokaisella kampuksella toimii kampusvastaava, joka vastaa koulutuksen arjen järjestelyistä. Kisakallion kampusvastaava on Anne Rouvinen, Pajulahden kampusvastaava on Petri Sallinen ja Helsingin kampusvastaava on Hanna Junes.  

Kolmen kampuksen urheiluopistossa työskentelee 24 opettajaa. Opettajien nimet ja vastuualueet löytyvät urheiluopiston nettisivuilta. 

Urheiluopiston jokaisella kampuksella toimii opiskelijoita palveleva opintotoimisto. Kisakalliossa opintosihteerinä toimii Saija Paulinow, Pajulahdessa Hanna Barybina ja Helsingin kampuksella Mira Käyhty.  

Kolmen kampuksen urheiluopiston henkilöstön yhteystiedot löydät osoitteesta www.urheiluopisto3k.fi > yhteystiedot 

Jaa somessa: