Ammattivalmentajaksi Helsingissä

Ammattivalmentajaksi Helsingissä Kolmen kampuksen urheiluopisto käynnistää Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon, Valmennuksen osaamisalan (VAT) koulutuksen Helsingissä tammikuussa 2024. Haku koulutukseen on…

Ammattivalmentajaksi Helsingissä

Kolmen kampuksen urheiluopisto käynnistää Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon, Valmennuksen osaamisalan (VAT) koulutuksen Helsingissä tammikuussa 2024. Haku koulutukseen on nyt auki.

Lähiopetus toteutetaan keskiviikkoiltapäivisin Urhean Mäkelänrinteen tiloissa. Uusi koulutusmalli mahdollistaa kouluttautumisen ammattivalmentajaksi osana arkea. Monilajinen VAT mahdollistaa verkostoitumisen ja osaamisen jakamisen yli lajirajojen. Vierailut opiskelukaverien valmennusarjessa ovat osa kokonaisuutta.

Koulutuksen toteutus:

  1. Lähipäivät Urhean tiloissa keskiviikkoisin klo 12-15
  2. Etätehtävät
  3. Käytännön valmentaminen omien urheilijoiden / joukkueen kanssa

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelu– ja tutkinnon suorittamissuunnitelma. Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksella.

Tutkinnon muodostuminen:

Pakollinen tutkinnon osa 60 osp, 31.1.–5.6.2024

  1. Ammatillinen toiminta valmentajana

Valinnainen tutkinnon osa 90 osp, 14.8.-13.12.2024

  1. Lasten valmentaminen
  2. Nuorten valmentaminen
  3. Aikuisten valmentaminen

Opiskelijat osallistuvat urheiluopistojen valmennusseminaareihin osana koulutusta (Pajulahden kestävyysseminaari, Kisakallion taitovalmennusseminaari).

HAE NYT

Lisätiedot:
Jukka Hokka
040-456 0691
jukka.hokka@urheiluopisto3k.fi

Janne Lahtinen
044 77 55 351
janne.lahtinen@urheiluopisto3k.fi

Jaa somessa: