Liikunnanohjauksen perustutkinnon monimuotokoulutus alkaa Helsingissä

Kolmen kampuksen urheiluopisto käynnistää liikunnanohjauksen perustutkinnon monimuotokoulutuksen Helsingissä Urhean kampuksella vuoden 2024 alussa. Haku koulutukseen on nyt auki. Liikunnanohjauksen perustutkinnon…

Kolmen kampuksen urheiluopisto käynnistää liikunnanohjauksen perustutkinnon monimuotokoulutuksen Helsingissä Urhean kampuksella vuoden 2024 alussa. Haku koulutukseen on nyt auki.

Liikunnanohjauksen perustutkinnon monimuotokoulutus soveltuu liikunta-alan ammattilaiseksi haluaville, työelämässä oleville tai alan vaihtoa suunnitteleville liikunnasta innostuneille aikuisille. Monimuotokoulutus mahdollistaa opiskelun esimerkiksi oman työn ohella. Monimuotokoulutus sisältää 1-2 lähipäivää viikossa Urhean kampuksella, etäopiskelua ja työelämässä oppimista. Koulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutus kestää noin kaksi vuotta.

Koulutuksen suorittanut liikuntaneuvoja ohjaa monipuolisesti liikuntaa, kannustaa eri-ikäisiä ja eri elämänvaiheissa olevia ihmisiä liikkumaan, antaa liikuntaneuvontaa ja voi työskennellä liikuntatapahtumien parissa. Liikuntaneuvojat työllistyvät esimerkiksi kuntokeskuksiin, uimahalleihin, urheiluseuroihin, kaupunkien liikuntatoimiin, lasten iltapäivätoimintaan ja itsenäisiksi ammatinharjoittajiksi.

Jatkuva haku koulutukseen on nyt auki. Koulutus alkaa tammikuussa 2024.

HAE NYT

Lisätiedot:

Hanna Junes, hanna.junes@urheiluopisto3k.fi, 044-7755331

Jaa somessa: